24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σρέντερ για ρεκόρ (vids+pics)

Εντυπωσιακός ο Ντένις Σρέντερ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, οδήγησε τη Γερμανία στα τελικά της Κίνας κάνοντας και ρεκόρ.

Τα «πάντσερ» είναι μία από τις τρεις ομάδες της Ευρωπαϊκής Ζώνης (η Ελλάδα και η Τσεχία είναι οι άλλες δύο), που εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στα ασιατικά παρκέ το 2019 (31/08-15/09). Ο 25άχρονος γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που σε τέσσερα παιχνίδια μέχρι στιγμής στα προκριματικά έχει κατά μέσο όρο 23,5π., 7,5 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ, πραγματοποίησε ακόμα μία «γεμάτη» εμφάνιση στη Λειψία.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Ισραήλ και στη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με 112-98 στην παράταση είχε 30π. με 10/24 σουτ εντός παιδιάς, 13 ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο, αλλά και εφτά λάθη στα 43.10’ που έμεινε στο παρκέ.

https://www.youtube.com/watch?v=TmdKQsLfuMM

Μάλιστα, οι δεκατρείς ασίστ που μοίρασε αποτελούν ρεκόρ στα προκριματικά όχι μόνο στη γηραιά ήπειρο, αλλά σε όλες τις ζώνες. Το προηγούμενο το είχε κάνει, στην Αφρική, ο Ασνάλ Αλαΐν Νουμπαραμάντζιε. Ο αρχηγός του Τσαντ είχε δώσει δώδεκα στην αναμέτρηση απέναντι στη Γουινέα, τον περασμένο Νοέμβριο, στο πρώτο «παράθυρο» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

https://www.youtube.com/watch?v=TKJND64B4BY

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, πάντως, δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ντένις Σρέντερ. «Ήταν στιγμές που οι αποφάσεις του δεν ήταν καλές. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες. Δεν χρειάζεται, όμως, να μείνουμε άλλο σε αυτό. Είναι ηγέτης. Μιλάει τόσο πολύ με τους συμπαίκτες του, είναι πολύ αισιόδοξος. Έπαιξε πολλά λεπτά. Αυτό είναι τρελό! Στο τέλος τα έδωσε όλα στο παρκέ», εξήγησε μεταξύ άλλων ο Χένρικ Ρεντλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ