15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σρέντερ για Θάντερ, προς Χιούστον ο Καρμέλο

Στην Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετακομίζει ο Ντένις Σρέντερ, στο πλαίσιο ανταλλαγής με τους Ατλάντα Χοκς. Εμπλέκονται και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, ελεύθερος μένει ο Καρμέλο Άντονι.

Οι «βροντές» ετοιμάζονται να προσθέσουν στο ρόστερ τους το Γερμανό γκαρντ, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο τον 34χρονο φόργουορντ, ενώ τα «γεράκια» θα εξασφαλίσουν μία επιλογή δεύτερου γύρου ντραφτ το 2022. Έτσι, θα ελευθερώσουν σημαντικό χώρο στο σάλαρι καπ τους, δεδομένου πως θα απαλλαγούν από τα 28 εκατ. δολάρια του συμβολαίου του «Μέλο», αλλά και θα γλιτώσουν το φόρο πολυτελείας ύψους 100 εκατ. δολαρίων. Ο τελευταίος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους Ρόκετς, για να συνεχίσει στο Χιούστον την καριέρα του, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει και οι Μαϊάμι Χιτ.

Ο Μάικ Μουσκάλα, από την πλευρά του, θα μετακινηθεί στους 76ers, οι οποίοι θα δώσουν ως αντάλλαγμα στους Χοκς τον Τζάστιν Άντερσον και στους Θάντερ τον Τίμοθι Λουαού-Καμπαρό. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η «Philadelphia Inquirer» όμως προσθέτει πως δεν θα επισημοποιηθεί άμεσα, καθώς οι Σίξερς θέλουν πρώτα να ανταλλάξουν τον Τζέριντ Μπέιλες με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, παίρνοντας τον Κάιλ Κόρβερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ