20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σπυριδωνίδης : «Ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό»

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν ο πρώτος γύρος του πρωτοεμφανιζόμενου Χολαργού στην Basket League, έχοντας μπροστά του το παιχνίδι με τον Ολυμπιάκο στο «Αντ.Τρίτσης» (20/1, 17:00) για την 14η αγωνιστική.

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης μίλησε για το νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, και τον τρόπο που ήρθε αυτή, ενώ αναφορικά με την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστική.

Αναλυτικά ανέφερε :

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας με τον Πανιώνιο και ολοκληρώσαμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο με επτά νίκες γεγονός πολύ σημαντικό για τον Χολαργό» δήλωσε ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, που αποτέλεσε τον άσο που έβγαλε από το… μανίκι του ο Λυκογιάννης για να φτάσει στη νίκη.

Όσο για την συνέχεια και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας αντιμετωπίζοντας πλέον τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο ματς και πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί, συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς και να είμαστε μέσα στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα».

Παιχνίδια με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός αποτελούν κέρδος για τον Χολαργό σύμφωνα με τον γκαρντ της ομάδας. «Ανταγωνίζεσαι σπουδαίους παίκτες, έχεις να κερδίσεις πολλά πράγματα παίζοντας με τέτοιες ομάδες. Μόνο θετικό είναι και σε βοηθάει για την πορεία στο πρωτάθλημα» κατέληξε ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ