20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπυριδοπούλου: «Αυτή η ομάδα θα καταφέρει πολλά»

Η πρώτη «μάχη» χάθηκε για την Εθνική Ελλάδας Γυναικών, στη Σλοβενία, όχι όμως και ο «πόλεμος» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν τα κατάφερε στο Τσέλιε, αλλά πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, βάζοντας τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια. «Η Σλοβενία ξέραμε πολύ καλά ότι είναι δυνατή ομάδα κι όλα αυτά τα χρόνια το έχει αποδείξει. Έχει την Μπάριτς και την Όμπλακ, δύο παίκτριες με μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα, και προσπαθήσαμε να τις περιορίσουμε. Εμείς, από την άλλη, είμαστε μια νέα ομάδα που φέτος προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της. Προσπαθήσαμε να "χτυπήσουμε" το παιχνίδι, αλλά δεν πετύχαμε το στόχο μας. Κάναμε μια πολλή καλή προσπάθεια, όμως όλα αυτά τα αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με την Ισλανδία», ανέφερε σχετικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΚ, η Άννα Σπυριδοπούλου.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει μέλλον, για τη «γαλανόλευκη», η 31χρονη φόργουορντ ήταν ξεκάθαρη: «Φυσικά και έχει μέλλον η ομάδα μας. Έχουμε νεαρά παιδιά που απέδειξαν ότι δεν φοβούνται την πίεση και το άγχος και βγήκαν μπροστά. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η ομάδα θα καταφέρει πολλά».

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική μας είναι αυτό απέναντι στην Ισλανδία, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (17/11, 17.00) στo «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας. Οι Ισλανδές έχασαν στην πρεμιέρα των προκριματικών μες στο Ρέικιαβικ, από τη Βουλγαρία, με τις Ελληνίδες διεθνείς να θέλουν τώρα να τις αναγκάσουν και σε δεύτερη ήττα. «Πάντα χαιρόμαστε όταν παίζουμε στη Χαλκίδα, γιατί εκεί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ζεστοί και πάντα μας στηρίζουν. Ανυπομονούμε την Κυριακή στον αγώνα με την Ισλανδία να γεμίσει πάλι το γήπεδο και να μας στηρίζει ο κόσμος. Θέλουμε τους φίλαθλους δίπλα μας», κατέληξε η Άννα Σπυριδοπούλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ