25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σπουδαία χορηγική συμφωνία για τον Πανερυθραϊκό

Ο Πανερυθραϊκός πρόσθεσε ακόμη μια χορηγική συμφωνία, με την τρέχουσα να αποτελεί την χρυσή αναφορικά με την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το ΑLTION Tonovit της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής ALTION από την εταιρεία ΒΙΑΝ του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ αποτελεί τον GOLD SPONSOR» του Συλλόγου.

Αναλυτικά :

«Το Altion Tonovit «GOLD SPONSOR» του Πανερυθραϊκού!
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει ότι το ALTION Tonovit της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής ALTION από την εταιρεία ΒΙΑΝ του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ είναι από σήμερα ο «GOLD SPONSOR» του Συλλόγου, αποτελώντας έναν υπερπολύτιμο και πανίσχυρο «συμπαίκτη», που θα ενισχύσει καθοριστικά τις προσπάθειές μας για συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση!
ALTION Tonovit... καλώς ήρθες στην Πανερυθραϊκή Οικογένεια! #TogetherWeRise
Τι είναι το ALTION Tonovit...
Πρόκειται για ολοκληρωμένο Πολυβιταμινούχο Συμπλήρωμα Διατροφής για άμεση Ενέργεια και πλήρη κάλυψη Διατροφικών κενών.
Αποτελεί μία ολοκληρωμένη σύνθεση εμπλουτισμένη με: Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, Εκχύλισμα Panax Ginseng, Συνένζυμο Q10, Βιταμίνες & Μέταλλα/Ιχνοστοιχεία, που συμβάλλουν: στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος! Ενέργεια και Ευεξία καθημερινά!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ