17 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σπουδαία κίνηση με Σαμαρά ο Απόλλων Καλαμαριάς

Σε μια πολύ μεταγραφή έφτασε ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία με του με τον Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος έχει την δική του πορεία στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ο 28χρονος αθλητής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β' Εθνική με το Στρατώνι, έχοντας 6,4 πόντους ανά παιχνίδι και 24 εύστοχα τρίποντα, ενώ ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Άρη, κατακτώντας ως αρχηγός το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2009, ενώ είχε μια συμμετοχή στο αντρικό της ομάδας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α2 με Φίλιππο Βέροιας και Ερμή Λαγκαδά και στην Β' Εθνική με Αναγέννηση Φλόγα, Στρατώνι και στον Ηρακλή, την χρονιά της ανόδου.

Αναλυτικά :

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας αφού αποκτήσαμε τον πολύπειρο Δημήτρη Σαμαρα .
Ο Δημήτρης Σαμαρας ειναι 28 ετών και ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημιες του Αρη.Επαιξε στο παιδικο και το εφηβικο των κιτρινων.Το 2009 ηταν αρχηγός και πρωτος σκορερ της εφηβικης ομαδας του Αρη που κατεκτησε αηττητη το Πανελλήνιο πρωταθλημα .Στην επαγγελματικη ομαδα του Αρη σε επισημο παιχνιδι επαιξε μια φορα στο 1ο Nick Galis Cup στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.
Στην Α2 έπαιξε 2 χρονιές με τον Φίλιππο Βέροιας και 1 χρονιά με τον Ερμή Λαγκαδά.Στην Β Εθνικη επαιξε σε Αναγέννηση Φλογας,Ηρακλη (την χρονια της ανοδου στην Α2) και Στρατωνι.
Δημήτρη καλώς ήρθες στην ομάδα μας ,σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλά εύστοχα τρίποντα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ