20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σπουδαία κίνηση με Ζαρκαδούλα ο Εθνικός

Ο Εθνικός αποτελεί μια από τις ομάδες που κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό γίγνεσθαι, και έτσι έφτασε σε συμφωνία με τον Βασίλη Ζαρκαδούλα.

Ο 19χρονος αθλητής άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τη χρονιά που πέρασε με την φανέλα του Δούκα, έχοντας 9,9 πόντους και 24 εύστοχα τρίποντα, σε 17 παιχνίδια στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά :

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ζαρκαδούλα. Ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας με τη φανέλα του Δούκα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής είναι προϊόν των Ακαδημιών της ΑΕΚ, όπου και έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2019. Με τη φανέλα της Ένωσης ο 19χρονος γκαρντ τη σεζόν 2017-2018 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και παράλληλα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων.
Ο Βασίλης Ζαρκαδούλας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή που από σήμερα είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Μια νέα αρχή δημιουργεί και νέες απαιτήσεις και σίγουρα νέες προκλήσεις, στις οποίες είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Στόχος μου και τεράστια επιθυμία μου είναι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομαδας και όλοι μαζί να παλέψουμε για το καλύτερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ