18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σπουδαία κίνηση για τον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας με Μαναβόπουλο (pic)

Ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας αποτελεί μια από τις ομάδες που προοδεύουν με γοργούς ρυθμούς, και έτσι μετά την άνοδο της στην Α1 ΕΣΚΑΗ έχει ως σκοπό να πρωταγωνιστήσει.

Αυτό φαίνεται και από την κορυφαία μεταγραφή της ιστορίας της, με τον Βασίλη Νιπεργιάλη να βάζει στο ρόστερ του τον πολύπειρο Σωκράτη Μαναβόπουλο, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έχοντας  10,2 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα, σε 23 παιχνίδια.

Αναλυτικά :

«Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΝΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ανήκει στον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ και αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή της ιστορίας του !

Με μια μεγάλη μεταγραφή συνεχίζει την ενίσχυση του ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ όπου θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο .
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΝΑΒΟΠΟΥΛΟΣ 2.00 μέτρα ύψος με πολύχρονη παρουσία σε ομάδες Α2, Β Εθνικής ανήκει στον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .
Με πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα καλύπτοντας τις θέσεις των ψηλών αγωνίστηκε σε Προμηθέα,Παγκράτι ,Αρκαδικό, Ελευσίνα,Αγία Παρασκευή ,Αίγιο, Παναχαϊκή , Γλαύκο .Εχει πετύχει με τις ομάδες του 8 ανόδους σε ανώτερη κατηγορία με κορυφαίες της Ελευσίνας Α1 Εθνική , Προμηθέας Α1 ,Παγκράτι Α2, Αρκαδικός Α2 κ.α.
Έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά σε τοπικό επίπεδο με την φανέλα της Παναχαϊκής όπου ήταν πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΣΚΑΗ .
Πρόκειται πραγματικά για μια πραγματική βόμβα αφού για να επιτευχθεί η μεταγραφή του χρειάστηκε σχέδιο , φερεγγυότητα και όραμα πράγματα που προσέφεραν οι άνθρωποι του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ κινούμενοι εύστοχα και γρήγορα .Μια μεταγραφή που αυτόματα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα αφού πλέον το ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό συνδυάζοντας εμπειρία και νιάτα .

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΝΑΒΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε :
Το ενδιαφέρον κ η φερρργγυότητα που μου έδειξαν από τον Μάιο οι άνθρωποι της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ήταν αυτό που με έπεισε να δεχτώ την πρόταση τους . Παράλληλα διέκρινα ένα όραμα που υπάρχει και μια οργάνωση που σπανίζει στις τωρινές μέρες του μπάσκετ .Παρότι καθημερινά πολλές ομάδες με πλησίαζαν θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για εμένα . Είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα αγωνιστώ σε τοπικό επίπεδο αλλά πραγματικά η όρεξη μου είναι ίδια και μεγαλύτερη όπως την πρώτη φορά που πάτησα παρκέ με επαγγελματική ομάδα .
Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να επιτύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα .
Εύχομαι να έχουμε υγεία και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ απολαμβάνοντας τις στιγμές» .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ