18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σποέλστρα: “Υπάρχουν συνέπειες στα λόγια”

Ο Μέγερς Λέοναρντ έχει βρεθεί στο προσκλήνιο για όλους τους λάθος λόγους. Σε μια εποχή που τίποτα δεν ξεφεύγει σε αυτήν την ψηφιακή πλέον κοινωνία, πιάστηκε να κάνει αντισημτικά σχόλια παίζοντας ένα online βιντεοπαιχνίδι. Σε πρώτη φάση βρίσκετια εκτός ομάδας στους Μαϊάμι Χιτ. Ο προπονητής του, Ερικ Σποέλστρα, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας του, Ουντόνις Χέισλεμ, κλήθηκαν να σχολιάσουν τα όσα είπε ο Λέοναρντ.

"Είπε κάτι το οποίο σε πληγώνει βαθιά και είναι τραγικό!", τόνισε ο Σποέλστρα και πρόσθεσε: "Βρισκόμαστε στις συνέπειες όλου αυτούς. Υπάρχουν συνέπειες στα λόγια και αυτά ήταν λόγια που πραγματικά πληγώνουν πολύ", τόνισε μιλώντας στο ESPN.

"Δεν μπορούμε να ανεχτούμε κάτι τέτοιο εδώ", τόνισε ο Χέισλεμ για να προσθέσει: "Το σωστό είναι σωστό και το λάθος, λάθος. Και από τότε που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα ως την ημέρα που θα την αφήσω και μετά από αυτό, θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε στην πλευρά του σωστού, ειδικά για θέματα όπως αυτά".

Ο Χέισλεμ ρωτήθηκε αν είχε ακούσει ποτέ τον συμπαίκτη του να χρησιμοποιεί προσβλητικές εκφράσεις στο παρελθόν: "Όχι... Ποτέ δεν τον έχω ακούσει να χρησιμοποιεί γλώσσα που θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω άβολα για κάποιο λόγο".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ