23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σπανού, Παυλοπούλου, Βιντσιλαίου προχώρησαν με νίκες

Η Γκντίνια επικράτησε 65-60 της Μπίντγκοτζ στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος Πολωνίας. Έτσι η Άρτεμις Σπανού και οι συμπαίκτριές της έκαναν το 2-0 και βρίσκονται ένα βήμα από τους τελικούς. Ο τρίτος αγώνας θα γίνει την πρώτη Απριλίου, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Η Σπανού σε 27’15’’ είχε τρεις πόντους, τρία ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα, παίρνοντας λίγες προσπάθειες επιθετικά. Σλάμοβα και Μπαλίντοβα σημείωσαν 16 και 14 αντίστοιχα, ενώ ο Μισκινιενέ είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Και πάλι νικήτρια στο νήμα η Βιντσιλαίου

Όπως και στον πρώτο αγώνα των play offs με τη Σεντερτέγιε, έτσι και στον δεύτερο η Α3 της Αγγελικής Βιντσιλαίου πήρε τη νίκη στο νήμα. Έκανε το 2-0 με το τελικό 64-65, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Η Ελληνίδα γκαρντ σε 20'24'' είχε οχτώ πόντους, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο. Επόμενος αντίπαλος για την Α3 θα είναι η Λούλεα στους ημιτελικούς στις 5 Απριλίου με στόχο τις τρεις νίκες.

Κάτι παραπάνω από άνετη νίκη για την Παυλοπούλου

Η Sepsi της Πηνελόπης Παυλοπούλου έκανε κάτι... λιγότερο από προπόνηση απέναντι στην Ρούκις Οραντέα. Το τελικό 128-18 λέει από μόνο του πολλά για την εικόνα του παιχνιδιού. Αξιοσημείωτο είναι πως όλες οι παίκτριες της Sepsi έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Η Ελληνίδα γκαρντ σε 23'31'' είχε 12 πόντους με 2/3 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, έξι ασίστ, επτά κλεψίματα και τέσσερα κερδισμένα φάουλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ