20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπανού: “Αυτή τη νοοτροπία θέλουμε και στο Ευρωμπάσκετ”

Δύσκολα μεν, τα κατάφερε δε... Η Εθνική Γυναικών δεν τα παράτησε και έτσι άκουσε και η Στόζιτσε Αρένα αυτό το "Ελλάς ολέ ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ". Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι στο Ευρωμπάσκετ 2021 και η Άρτεμις Σπανού, από τις "παλιές" της ομάδας, αλλά και κομμάτι του αύριο δεν μπορούσε παρά να δηλώσει περήφανη.

"Είναι πολύ μεγάλο αυτό που πετύχαμε. Το θέλαμε πολύ. Δώσαμε το 100% για να πάρουμε την νίκη και τη διαφορά που θέλαμε Είμαι απίστευτα περήφανη για την ομάδα μας. Όλες δώσαμε το 100%, η καθεμία με τον τρόπο της και ήρθε αυτή η μεγάλη πρόκριση", τόνισε η Σπανού, η οποία έδειξε ιδιαίτερα συγκεντρωμένη από την ώρα του τζάμπολ ως τη λήξη του αγώνα.

«Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα όλη η ομάδα έδειξε έναν εαυτό που θα χρειαστούμε και στο Ευρωμπάσκετ", έρχεται να προσθέσει, πριν γράψει τον επίλογο: "Για να πω την αλήθεια ήμουν ήρεμη σε όλο το παιχνίδι. Δεν έχασα σε καμιά στιγμή την πίστη μου στην ομάδα και το μετέφερα και στα κορίτσια. Τα πήγαμε εξαιρετικά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ δεν είχαμε περάσει και μας το χρωστούσε η τύχη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ