16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σπανούλης: Υπόκλιση από τους μεγάλους

Όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να εκφράζεται σε άψογα ελληνικά μάλιστα, όλοι οι φορείς, όπως η FIBA, η Ευρωλίγκα, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, η Ένωση Παικτών, ο ΠΣΑΚ και πολλοί ακόμη, συμπαίκτες νυν και πρώην σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Εθνική Ομάδα, αλλά και αντίπαλοι είπαν το δικό τους "ευχαριστώ" στον Βασίλη Σπανούλη. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν είναι τρία "τιτιβίσματα" παικτών που έχουν φορέσει ή φοράνε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρώτος στη λίστα ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος που προετοιμάζεται με την ΕΘνική Ομάδα της χώρας του για το Προολυμπιακό Τουρνουά, έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως το ίνδαλμά του ήταν ο Σπανούλης. Έχει πάρει φανέλα του, το έχει δηλώσει σε εκπομπή στις ΗΠΑ για το ΝΒΑ, φορά το 7 γιατί το φορούσε ο VSpan.

Ο Σέρχιο Γιουλ απάντησε σε τουίτ άλλων, έκανε retweet και τελικά έκανε και το δικό του ποστάρισμα. Έδωσε συγχαρητήρια, ευχές για τη συνέχεια και παραδέχθηκε πως ήταν πάντα δύσκολο να μαρκάρει τον Βασίλη Σπανούλη. Κάτι στο οποίο σίγουρα θα συμφωνούν πολλοί.

"Last but not least" που λένε και στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται πλεον ο Φακούντο Καμπάτσο. Ο Αργεντίνος γκαρντ των Νάγκετς θυμήθηκε όταν ο Σπανούλης τον δέχθηκε στα αποδυτήρια και του έδωσε τη φανέλα του, αν και μόλις είχε χάσει έναν τελικό. "Τέτοιες χειρονομίες δεν ξεχνιούνται, ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου. Είσαι θρύλος".

Πάντως στο κλαμπ των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν ζητήσει φανέλα από τον Βασίλη Σπανούλη μπήκε κι ένας τέταρτος φέτος ο Αμπάλδε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ