15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σπανούλης: Οριστικά εκτός Εθνικής! (pic)

Το όνειρο της επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Ο πολύπειρος Έλληνας γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που προέκυψε στη γάμπα και ως εκ τούτου δε θα μπορέσει να ενισχύσει την  προσπάθεια της επίσημης αγαπημένης στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά! 

Ο Ρικ Πιτίνο καλείται πλέον να διαχειριστή τρεις απουσίες, αυτές των Παπαπέτρου, Πρίντεζη και Σπανούλη. Αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει 13 παίκτες, άρα ένας εξ'αυτών θα «κοπεί» από την τελική δωδεκάδα. 

Οι διαθέσιμοι παίκτες αυτή τη στιγμή είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Κατσίβελης, Βασίλης Καββαδάς, Λεωνίδας Κασελάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: 

«Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και από σήμερα αποχώρησε από την τελική ευθεία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Ο Σπανούλης έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ στην αρχή της απογευματινής προπόνησης, προκειμένου να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της ομάδας για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν, να εκφράσει τη στενοχώρια του που δεν θα μπορέσει να είναι μέλος της προσπάθειας και κυρίως την πεποίθησή του ότι παρεά τις ατυχίες, υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ