17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σπανούλης και Γιόκιτς πρωταγωνιστούν στο ντοκιμαντέρ για τον Ραζνάτοβιτς (pic)

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι απο τους πιο γνωστούς agents παικτών στην Ευρώπη, με πολλές απο τις συμφωνίες του να μένουν στην ιστορία. Η καριέρα και το έργο του μάλιστα έγιναν ντοκιμαντέρ το οποίο πρόκειται να προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στην Σερβική τηλεόραση. Στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν συνεντεύξεις των σπουδαιότερων πελατών του μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. 

Ο Ραζνάτοβιτς θεωρείται ως ένας απο τους κορυφαίους στην δουλεία του και όχι άδικα καθώς έχει δουλέψει σε ορισμένες απο τις μεγαλύτερες συμφωνίες της τελευταίας δεκαετίας. Κομβικός ήταν ο ρόλος του στην μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη το 2010 στον Ολυμπιακό απο τον «αιώνιο αντίπαλο», ενώ έχει βάλει και το χεράκι του στην καριέρα του Νίκολα Γιόκιτς στο ΝΒΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει στην Σερβία ντοκιμαντέρ το οποίο αφορά τόσο την ζωή, όσο και την καρίερα του 54χρονου superagent με τίτλο «Έκτος Παίκτης». Στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ θα φιλοξενηθούν συνεντεύξεις των Βασίλη Σπανούλη, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Νίκολα Πέκοβιτς

https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/1395311383449907202



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ