26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Σπανούλης: “Θέλω πάντα να είμαι με τους καλύτερους”!

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν για μία ακόμα φρά η εγγύηση του Ολυμπιακού, πανηγύρισε με όλη την ομάδα την πρόκριση σε ένα ακόμα φάιναλ φορ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με το χαμόγελο... ζωγραφισμένο στα χείλη του.

"Νιώθω έξοχα. Ηταν μια μεγάλη, σκληρή χρονιά, είχαμε καλά και κακά παιχνίδια, όμως, πετύχαμε τον πρώτο πολύ μεγάλο στόχο. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, το χάσαμε πρόσκαιρα, αλλά δείξαμε τεράστιο χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή στο τέταρτο ματς. Βάλαμε τον φόβο στον αντίπαλο, ενωθήκαμε, γίναμε η ομάδα που ξέρουμε και με τη βοήθεια όλων, πήραμε την πρόκριση. Το αποτέλεσμα μετράει και είναι ευχάριστο ότι πήραμε την πρόκριση σε μια χρονιά που παίξαμε φανταστικό μπάσκετ μέχρι τώρα. Παίξαμε και για τους τραυματίες, όπως κάνουμε πάντα.

Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Εγώ αγαπώ το μπάσκετ, το αγαπώ πάρα πολύ, θέλω πάντα να είμαι στους καλύτερους και στις καλύτερες ομάδες, και ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι τέτοια.

Θα πάμε τώρα στο φάιναλ φορ για να πάρουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, σε ένα φάιναλ φορ όλα γίνονται".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ