29.9 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Σπανούλης: «Δεν μου άρεσε η κοροϊδία, γι’αυτό έφυγα από το NBA»(vid)

Στο αφιερωματικό ντοκιμαντέρ της Nova για τον Βασίλη Σπανούλη, ο Λαρισαίος παλαίμαχος - πλέον - γκαρντ, μιλάει για την εμπειρία του NBA και τους λόγους που τον οδήγησαν εν τέλει πίσω στην Ευρώπη.

Το 2006, ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο NBA για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς, τονίζοντας πως έτσι εκπλήρωσε ένα μεγάλο όνειρο: «Το ΝΒΑ ήταν ένα παιδικό όνειρο. Όλοι βλέπαμε από μικροί ΝΒΑ, εγώ μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν εκείνη την εποχή. Ήταν ένα όνειρο το οποίο δεν σκέφτηκα και πολύ… Είπα ότι αφού ήλθε η ευκαιρία, θα το κάνω.»

Το "όνειρο" όμως έγινε σύντομα εφιάλτης. Ο Βασίλης Σπανούλης μετά από μία χρονιά που δεν πήρε τον ρόλο που ήθελε ένιωσε "ανεπιθύμητος" από την ομάδα του και θέλησε να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Δεν μου άρεσε που με κορόιδεψαν! Γιατί άλλα μου είπαν ότι θα γίνουν και άλλα έγιναν… Υπήρχε μια τεράστια διαφωνία του προπονητή και του τζένεραλ μάνατζερ τότε… Όλη αυτή η κοροϊδία δεν μου άρεσε. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω, όλο αυτό με χάλασε μέσα μου γιατί πραγματικά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι. Μου είπαν πως δεν θα έπαιζα την πρώτη χρονιά. Κατ' ευθείαν, όπως σας το λέω τώρα… Προτιμούσα να μου το είχαν πει και να με είχαν προετοιμάσει. Ήμουν σε μια ηλικία που είχα κάνει μια πολύ καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό και ήθελα να παίζω. Δεν ήμουν 19-20 χρονών… Αυτό ήταν το σαράκι μου, αυτό ήθελα να κάνω. Με χάλασε και το απομυθοποίησα αυτό, συν ότι ο τρόπος ζωής δεν ήταν κάτι που μου άρεσε, αν όλα κρίθηκαν πάνω στο μπασκετικό κομμάτι» θα προσθέσει ο Σπανούλης για τους λόγους που εν τέλει έφυγε από το NBA.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από το επεισόδιο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ