32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Σπάχια: “Ο Σπανούλης κάνει τη διαφορά” (vid)

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει σε αρκετά πράγματα για να κερδίσει την Τρίτη το βράδυ τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, εκτός από ένα. Ότι θα την βρει απροετοίμαστη. Μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Μπνέι Ερτζελία για το πρωτάθλημα (90-86), ο Νέβεντ Σπάχια δήλωσε πως η ομάδα του έκανε μια καλή προπόνηση, θα κάνει άλλη μία και ξέρει καλά τι την περιμένει:

"Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να νικήσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο", είπε και όταν ρωτήθηκε αν ελπίζει πως η συντριβή του Ολυμπιακού στη Βιτόρια την περασμένη Παρασκευή θα λειτουργήσει υπέρ της δικής του ομάδας, ήταν ξεκάθαρος: "Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση με πολλά παιχνίδια και ταξίδια, οπότε όλα είναι πιθανό να συμβούν. Ο Ολυμπιακός πάντως νίκησε με 40 πόντους στο επόμενο παιχνίδι του για το πρωτάθλημα, οπότε θα είναι έτοιμος να μας αντιμετωπίσει ό,τι κι αν έγινε στην Βιτόρια".

O προπονητής της Μακάμπι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον Ολυμπιακό στο σύνολό του: "Όταν παίζει ο Σπανούλης, κάνει πάντα τη διαφορά. Είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες, αλλά δεν είναι μόνον αυτός. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας".

Ο Σπάχια δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα στο ΣΕΦ τον Τζόνα Μπόλντεν, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στον προηγούμενο αγώνα με την Μπάμπεργκ και θα μείνει στο Ισραήλ για θεραπείες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ