21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ ο Σκόλα (pic)

Άλλο ένα σπουδαίο κατόρθωμα πέτυχε ο Λουίς Σκόλα με τα χρώματα της «αλμπισελέστε», καθώς πλέον «γραπώθηκε» στη δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ σε νοκ - άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πίσω μόνο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Όσο «πετάει» ο Σκόλα μπορεί να ονειρεύεται και να συνεχίζει η Αργεντινή. Ο 39χρονος σέντερ πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Σερβία σημειώνοντας 20 πόντους και να πιάνει τους 201 πόντους συνολικά στην καριέρα του σε νοκ - άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πλέον απέχει μόλις 12 πόντους από την κορυφή της σχετικής λίστας πίσω μόνο από τον άλλοτε θρύλο των «φούριας ρόχας», Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος μετράει 213 πόντους. Η μεγάλη ευκαιρία για να τον προσπεράσει θα του δοθεί στα ημιτελικά απέναντι στον νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ - Γαλλία.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό παράσημο σε αυτή τη διοργάνωση για τον Λουίς Σκόλα, καθώς πρόσφατα κατάφερε να σημειώσει κι άλλα επιτεύγματα ως πρώτος ριμπάυντερ στα χρονικά της διοργάνωσης αλλά και δεύτερος σκόρερ συνολικά στην ιστορία του Παγκοσμίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ