21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σούπερ πρόταση Ερμή για τη «βόμβα» με Κουκά

Μια μεγάλη κίνηση, που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην νέα Α2, θέλει να κάνει ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική πρόταση στον Γιώργο Κουκά και διεκδικεί την υπογραφή του.

Ο Ερμής Αγιάς είναι ένα εξαιρετικά φιλόδοξο σωματείο και το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος έκανε μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην παρθενική του χρονιά στην Α2. Την επόμενη σεζόν θέλει να στοχεύσει ακόμη πιο ψηλά και για το λόγο αυτό προχωρά στις αντίστοιχες κινήσεις, επιδιώκοντας την υπογραφή με τον Γιώργο Κουκά.

Ο Έλληνας γκαρντ, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια ιδανική λύση για κάθε ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό, αγωνιζόταν τις τελευταίες δύο χρονιές στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, παίρνοντας μία άνοδο στην Α2 και φτάνοντας μέχρι τους «16» του Κυπέλλου φέτος, απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρισας του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση, θέλοντας να τον κάνει πρωταγωνιστή της.

Ο Κουκάς δεν έχει αμφιβολίες ως προς την πρόταση, θεωρώντας πως τον κολακεύει το τόσο έντονο ενδιαφέρον του Ερμή, αλλά ως προς το γεγονός, ότι θα επιθυμούσε περισσότερο να αγωνιστεί σε ομάδα της Αθήνας. Όσο συνεχίζεται το πρέσινγκ της διοίκησης Ριζούλη, όμως, οι πιθανότητες θα υπάρχουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ