17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σούπερ κινήσεις με Γκαβασιάδη, Μαστόρο και Θεοδώρου για Ψυχικό

Συνεχίζεται να ενισχύεται το Ψυχικό, το οποίος έφτασε στην απόκτηση του Γιάννη Γκαβασιάση, στην παραμονή του Ηλία Θεοδώρου, ενώ βρίσκεται μια ανάσα από τον Βένο Μαστόρο.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ Γιάννης Γκαβασιάδης είχε εντυπωσιάσει την σεζόν 2017-2018 με την παρουσία του στην Β' Εθνική και τον ΕΦΑΟΖ, με το Λαύριο να δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωση του, και να τον φέρνει στην Basket League. Ο εκρηκτικός και συνάμα αθλητικός φόργουορντ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής, έχοντας 2 παρουσίες στο πρωτάθλημα στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ήφαιστο Λήμνου, και έτσι θα κάνε μια νέα αρχή, σε μια ομάδα και με έναν προπονητή που ειδικεύεται σε αυτό.

O 21χρονος γκαρντ, Βένος Μαστόρος, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην γενέτειρα του, την Κω, όπου με τον Ιπποκράτη είχε 6,3 πόντους και 2,4 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της Α2, και παρότι είχε επαφές με τη Δάφνη Δαφνίου, θα συνεχίσει και αυτός στο Ψυχικό, με λεπτομέρειες να μένουν για τις υπογραφές. Τέλος, ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ, Ηλίας Θεοδώρου, στην πρώτη του παρουσία στο επαγγελματικό μπάσκετ είχε 2,8 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 25 αγώνες, ικανοποιώντας τον Γιώργο Ρεμεντέλα, με τον Έλληνα τεχνικό να τον κρατάει στην ΑΕΨ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ