21.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Σούπερ ενίσχυση με Γιαννικόπουλο για τον Γλαύκο

Ο Γλαύκος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του, και την πρόσληψη του Νίκου Βουρνά δείχνει να έχει θέσει υψηλές βάσεις, και έτσι βρίσκεται κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή, που θα του δώσει εκτός από εμπειρία και δύναμη πυρός.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γιαννικόπουλο, ο οποίος μετά από τέσσερα συναρπαστικά χρόνια στον Προμηθέα Πατρών, αναμένεται να αλλάξει προορισμό. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ γεύτηκε με τον Προμηθέα όλη την πορεία από την Γ' Εθνική προς την BasketLeague, ενώ αγωνίστηκε και σε 8 παιχνίδια στα σαλόνια της Α1 έχοντας 1,9 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο Πατρινός αθλητής ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Πατρών (Απολλωνίαδα) το 2000, ενώ από το 2007 ως και το 2009 αγωνίστηκε στην Α2 με τους «μελανόλευκους». Το 2009 βρέθηκε στην Αμαλιάδα και στον Κόροιβο, αγωνιζόμενος το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για να επιστρέψει στην Πάτρα το 2010 και ως το 2013 να φοράει την φανέλα του Εσπέρου Πατρών. Ο Γλαύκος θα είναι η τέταρτη ομάδα της πόλης της οποίας ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ θα γίνει μέλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ