21.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Σουρλής : «Όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά»

Το κλειστό του Αγίου Θωμά αποτελεί το μεγάλο μέρος της δυναμικής του Αμαρουσίου, το οποίο μετά τη νίκη της πρεμιέρας με τον Αρκαδικό, θέλει να κάνει και αύριο (21/10, 18:00) το ίδιο, φιλοξενώντας την Καρδίτσα.

Ο Γιώργος Σουρλής στις δηλώσεις του, μίλησε αρχικά για την ήττα στην Αγιά από τον Ερμή την περασμένη αγωνιστική, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το αυτό που ακολουθεί με τους Θεσσαλούς:

«Πιστεύω ότι μπήκαμε λίγο ‘ψαρωμενοι’ στο πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και όταν δεν είχαμε να χάσουμε κάτι δείξαμε τον χαρακτήρα μας σας ομάδα κι το τι είδους ομάδα είμαστε. Άμυνα σκληρή και up tempo παιχνίδι στην επίθεση. Απλώς αργήσαμε να το κάνουμε ένα ημίχρονο που σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρείτε από τις αντίπαλες ομάδες.

Στην A2 βάσει εμπειρίας θα σου πω ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους γιατί πολύ απλά όλες οι ομάδες έχουν παίχτες με ποιότητα που στην καλή τους μέρα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όποτε σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος όλα τα παιχνίδια είναι ανοικτά και δεν παίζει ρόλο τι έχει κάνει ο άλλος στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί οι βαθμολογίες και οι θέσεις δεν είναι πραγματικές.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ