27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σουάνιγκαν: Από το NBA στη φυλακή και 80 κιλά πιο βαρύς (pic+vid)

Η ζωή του Κέιλεμπ Σουάνιγκαν άλλαξε δραμτικά μέσα σε ένα χρόνο. Πέρσι έπαιζε στο καλύτερο και πιο διάσημο πρωτάθλημα του κόσμου, στο ΝΒΑ και τώρα είναι 80 κιλά βαρύτερος και αντιμέτωπος με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Στο αυτοκίνητο του 24χρονου πρώην παίκτη των Μπλέιζερς και των Κινγκς βρέθηκαν 3,4 κιλά μαριχουάνας και 3.415 δολάρια στις 23 Δεκεμβρίου του 2020, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί αρχικά στις φυλακές «Whitley County». Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα, ο πρώην NBAερ δήλωσε ένοχος, και γλίτωσε τα χειρότερα αφού καταδικάστηκε σε 180 ημέρες με αναστολή, ενώ αναμένεται να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. 

Να σημειώσουμε, ότι και ο πατέρας του Κέιλεμπ  ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Η παιδική ηλικία του νεαρού φόργουορντ ήταν αρκετά δύσκολη, αφού χρειάστηκε να αλλάξει 13 σχολεία μέχρι την ηλικία των 13 ετών, λόγω των συχνών μετακομίσεων. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές έμενε σε καταφύγια αστέγων με τη μητέρα και τα 5 αδέρφια του. 

Όπως φαίνεται, ο Κέιλεμπ κληρονόμησε δύο χαρακτηριστικά από τον πατέρα του, το ύψος και την τάση προς την παχυσαρκία, αφού εκείνος πέθανε το 2014 από διαβήτη, έχοντας φτάσει τα 230 κιλά. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ