20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σολοθάμπαλ: «Δεν μπορούσες να σταματήσεις τον Γκάλη και τον Γιαννάκη»

Μία από τις σημαντικότερες «φιγούρες» του ισπανικού μπάσκετ όπου συνδύασε το όνομά του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Νάτσο Σολοθάμπαλ, γυρνάει τον χρόνο πίσω και θυμάται την... καυτή ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο αλλά και το δίδυμο εκείνης της εποχής στον Άρη.

Ο Νάτσο Σολοθάμπαλ σε ολόκληρη την καριέρα του αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα μετρώντας αρκετά τρόπαια εντός και εκτός συνόρων αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό μέσο για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου λόγω κορονοϊού είχε να θυμάται την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο αλλά και τους... ασταμάτητους Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Η ατμόσφαιρα ήταν κολασμένη. Πετούσαν καρέκλες, νομίσματα έπεφταν στο κεφάλι τους, αλλά σχεδόν πάντα κερδίζαμε στη Θεσσαλονίκη παρότι ο Άρης ήταν μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου με το εκπληκτικό δίδυμο των Γκάλη-Γιαννάκη. Πολλοί από εκείνη την ομάδα τι γινόταν τότε στις κερκίδες. Δεν ήταν εύκολο να σταματήσεις τόσο τον Γκάλη όσο και τον Γιαννάκη γιατί είχαν μεγάλη ατομική ικανότητα, έβλεπαν και διάβαζαν το παιχνίδι. Η προσπάθειά μας εστίαζε στο να μην πάρουν την μπάλα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ