17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σολέρ: «Ο Ερτέλ μας πρόδωσε»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Αλμπέρτ Σολέ, έριξε κι αυτός τα βέλη του προς την πλευρά του Τομά Ερτέλ και του μάνατζέρ του, αποκαλύπτοντας ότι μιλούσαν με μία ισπανική ομάδα ενώ ξεκαθάρισε ότι έμεινε στην Πόλη με καλυμμένα τα έξοδα από την πλευρά των «μπλαουγκράνα».

Το σήριαλ της Μπαρτσελόνα και του Τομά Ερτέλ φαίνεται πως έχει πολύ... ψωμί ακόμη, με την πλευρά των Καταλανών να τραβάνε το σχοινί. Το θέμα της του Γάλλου γκαρντ παραμένει στο επίκεντρο της Ευρώπης και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Αλμπέρτ Σολέ, έδωσε καινούργια διάσταση στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Ο Τόμας δεν είναι πλέον μέρος της ομάδας μας. Θα διευκολύνουμε την αποχώρησή του. Εάν υπογράψει σε άλλη ισπανική ομάδα, τότε η Μπαρτσελόνα δεν θα τον αποζημιώσει. Μας ζήτησε να ταξιδέψει μαζί μας στην Πόλη, να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις του.

Τότε βρήκαμε ότι δεν μίλαγε με καμία τουρκική ομάδα, αλλά με μια ισπανική ομάδα. Για εμάς αυτό ήταν προδοσία. Αλλά δεν έμεινε αβοήθητος στην Κωνσταντινούπολη. Το κόστος του ξενοδοχείο και του αεροπορικού εισιτηρίου της επιστροφής καλύφθηκαν από την ομάδα. Αυτός ήταν με τον ατζέντη του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ