22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σοκ με Πορζίνγκις, «διπλός» ο Γιάννης (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν με 103-98 τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά άπαντες στο «Madison Square Garden» πάγωσαν για άλλο λόγο.

Ο Κρίσπαπς Πορζίνγκις τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από άτσαλη πτώση του στο παρκέ έπειτα από κάρφωμα, αποχώρησε υποβασταζόμενος και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματά τους δεν ήταν διόλου ευχάριστα, καθώς διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, κάτι που σημαίνει πως θα υποβληθεί σε εγχείρηση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τα «ελάφια» δεν δυσκολεύτηκαν να περάσουν από τη Νέα Υόρκη, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποθεώνεται από τους Έλληνες ομογενείς, ενώ το κάρφωμά του στο τρίτο δεκάλεπτο πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. ίσως είναι το καλύτερό του φέτος και από τα υποψήφια για κορυφαίο της χρονιάς.

O 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ τελείωσε με 23π., 11 ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κοψίματα κι ένα κόψιμο, άλλους 23π. με οκτώ ασίστ, πέντε ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο είχε ο Έρικ Μπλέντσο και 20π. ο Κρις Μίντλετον. Από τους γηπεδούχους, ο Ενές Καντέρ τελείωσε με 19π. και 16 ριμπάουντ, ο Κόρτνεϊ Λι είχε 14π. και ο Λετονός φόργουορντ/σέντερ, στα 11.24’ που πρόλαβε να αγωνιστεί, είχε 10π., δύο ριμπάουντ και τρία κοψίματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ