28.4 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Σλούκας: «Όλοι είμαστε ενωμένοι, σας θέλουμε στο πλευρό μας»

Ο Κώστας Σλούκας θέλησε μετά τον αγώνα της Ελλάδας με την Πολωνία και την πρόκριση στην επόμενη φάση να ζητήσει απ’ όλους να στηρίξουν την Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μετά τη χθεσινή ήττα υπήρχε απογοήτευση. Προβληματίζει η εμφάνισή μας. Όλοι δίνουν την ψυχή τους. Πολλά παιδιά είναι από δέκα χρονών στις εθνικές ομάδες. Όλοι αγαπάμε την Ελλάδα. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα και παίξαμε για όλους. Πηγαίνουμε όλοι ενωμένοι στην Κωνσταντινούπολη. Είμαστε καλοί παίκτες και πάμε να υπερασπιστούμε τις πιθανότητές μας κόντρα στην Πολωνία».

Για τη διάθεση κι αν πιέζει παραπάνω: «Σήμερα υπήρχε πίεση, αλλά τη διαχειριστήκαμε καλύτερα. Η Πολωνία έχασε στην παράταση από Φινλανδία και δύσκολα από τους Γάλλους. Ελέγξαμε το παιχνίδι και πετύχαμε μεγάλα καλάθια. Έχουμε δύο ημέρες να ξεκουραστούμε και να συζητήσουμε. Η ομάδα είναι ενωμένη και να το ξέρετε».

Για το αγωνιστικό σκέλος: «Η άμυνα μας ήταν για τριάντα λεπτά εκεί. Ο κόουτς έπαιξε πιο πολύ με χαμηλά σχήματα και μας βγήκε, οι ψηλοί παίξανε με δύναμη και πάθος. Βάλαμε εύκολα σουτ».

Για το αν έχουμε σουτέρ: «Νομίζω ότι είμαστε καλοί σουτέρ. Ο Καλάθης είναι πολύ καλός παίκτης. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και πάμε για τη Λιθουανία».

Για το τι θέλει να πάρει μαζί του για τη συνέχεια: «Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, προσπαθήσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και δεχτήκαμε καλάθια. Η άμυνα στο πέντε εναντίον πέντε ήταν καλή. Παίξαμε και χτυπήσαμε εκεί που χρειαζόταν».

Για το νοκ άουτ: «Έχουμε δύο μέρες για να ξεκουραστούμε. Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες. Έχουμε ποιότητα και ταλέντο. Θα δουλέψουμε για να νικήσουμε. Κερδίσαμε το πρώτο νοκ άουτ και πάμε για το δεύτερο».

Για το ποιος θα βγει μπροστά: «Σήμερα τα βάλαμε εγώ και ο Καλάθης. Τρομερός ο Μπουρούσης και φανταστικός ο Παπαγιάννης. Ο Αντετοκούνμπο έκανε αυτοθυσία. Θέλω όλους τους Έλληνες δίπλα μας και πάμε να κάνουμε κάτι καλό, η κριτική να γίνει στο τέλος, η ομάδα συνεχίζει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ