26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σλούκας τριετίας στη Φενέρμπαχτσε

Σε οριστική συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε, για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια (2+1), φέρεται να έχει ήδη έρθει ο Κώστας Σλούκας.

Ο 29χρονος γκαρντ όλα έδειχναν πως θα παραμείνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί και από τυπικής άποψης η επέκταση της συνεργασίας του με τους Τούρκους είναι οι υπογραφές. Το κρίσιμο «ραντεβού» έλαβε χώρα την Πέμπτη (27/06), με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους εντός κι εκτός συνόρων. Τα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα κάνουν λόγο για νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του Έλληνα διεθνή το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Θυμίζουμε πως τον Κώστα Σλούκα ήθελαν κι άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, εκείνος όμως προτίμησε να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία έχει ήδη κατακτήσει έναν τίτλο Ευρωλίγκας (2017), τρία πρωταθλήματα Τουρκίας (2016-2018) και δύο Κύπελλα Τουρκίας (2016, 2019), από το 2015 οπότε εντάχθηκε στην ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ