15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σλούκας : «Το ίδιο μπάσκετ θα παίξουμε»

Στην Media Day του Ολυμπιακού μίλησε και ο Κώστας Σλούκας ο οποίος ανέφερε πως υπάρχει ενθουσιασμός, μίλησε για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν το ίδιο μπάσκετ και φέτος :

«Υπάρχει ενθουσιασμός για την πρεμιέρα, η ομάδα έχει δουλέψει καλά. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει όλους τους στόχους που έχει μπροστά του. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή, θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού: «Δεν παίζουμε καινούργιο μπάσκετ, το ίδιο μπάσκετ θα παίξουμε. Η ομάδα μέχρι τώρα έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά. Οι προσθήκες ήταν από το πρώτο επίπεδο. Οι παίκτες γνωρίζουν πού βρίσκονται και μαζί με τον κόσμο μας θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα».

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Παρ' όλο που δεν ήμουν το πρωτοπαλίκαρό του, έχω να πω ότι μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο προπονητή, μια πολύ μεγάλη φυσιογνωμία του παγκοσμίου μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πάρα πολλά, όπως και το ευρωπαϊκό μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ