21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σλούκας: «Τα λέμε στην Κίνα» (pic)

Ο Κώστας Σλούκας κέρδισε τη «μάχη» με το χρόνο και θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Ο 29χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας «Ακρόπολις-Eurobank» στο ΟΑΚΑ και όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπέστη αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου. Ξεκίνησε άμεσα αποθεραπεία και εν τέλει θα μπει στο αεροπλάνο για να μεταβεί στη Ναντσίνγκ την Τρίτη (27/08), ώστε να ενσωματωθεί ξανά στην ελληνική αποστολή λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Πριν «πετάξει» για την ασιατική χώρα ο Κώστας Σλούκας δεν ξέχασε τους φυσικοθεραπευτές που τον βοήθησαν να επανέλθει και τους ευχαρίστησε θερμά, για τις υπηρεσίες τους, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το TEAM του Δημητρίου Σκορδή/Κέντρο φυσικοθεραπείας-αξιολόγησης και αποκατάστασης αθλητών για τη μάχη που δώσαμε πρωί βράδυ, τις τελευταίες 10 ημέρες. Τα λέμε στην Κίνα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το TEAM του @dimitrios.skordis για τη μάχη που δώσαμε πρωί βράδυ, τις τελευταίες 10 ημέρες. See you all in China...?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ