18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σλούκας: “Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί” (vid)

Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε πως ο Ολυμπιακός "οφείλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Βαλένθια", αλλά ήταν ξεκάθαρο στα όσα είπε στη media day των "ερυθρόλευκων" ενόψει της αυριανής (18/12, 21.00) με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, πως ούτε ο ίδιος την έχει ξεχάσει εντελώς.

"Οφείλουμε να αφήσεουμε πίσω μας την ήττα από τη Βαλένθια. Ήταν μια κακή ήττα για μένα προσωπικά ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε μετά από δύο καλά αποτελέσματα. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε! Οφείλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ρέαλ και ένα παιχνίδι που επίσης πρέπει να κερδίσουμε. Θα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη αν τα καταφέρουμε!"

Στην ερώτηση τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του για να διεκδικήσει τη νίκη, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: "Είναι μια ομάδα όχι τόσο διαφορετική από τη Βαλένθια. Είναι πολύ καλή επιθετικά ομάδα κι έχει κοινά στοιχεί με τη Βαλένθια. Αν η προσέγγισή μας είναι πώς ήταν αυτή στον χθεσινό αγώνα, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Παίξαμε κακή άμυνα και δεχθήκαμε σχεδόν 100 πόντους. Δεν γίνεται να νικήσεις έτσι. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και αν ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού".

Όταν ρωτήθηκε αν αποτελεί κίνητρο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ 0-2 σε "διπλή" εβδομάδα της Ευρωλίγκας ο Σλούκας ήταν κάθετος: "Όχι.. Δεν το ήξερα καν και με αφήνει αδιάφορο. Βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως και οι συμπαίκτες μου. Χάσαμε χθες, θέλουμε να νικήσουμε αύριο. Δεν σημαίνει κάτι για εμάς το στοιχείο που είπατε".

Δείτε στην αρχή του βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ