21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σλούκας: “Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στις 8 κορυφαίες ομάδες” (vid)

Η Ευρωλίγκα έκανε ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Κώστα Σλούκα, κάνοντας παράλληλη αναδρομή στο "ερυθρόλευκο" back to back το 2012 και 2013, με τους Γιώργο Πρίντεζη και Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλούν για τον 31χρονο γκαρντ.

Αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την Ευρωλίγκα του 2012:

"Ήταν μία μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο. Μας πήρε λίγο χρόνο να καταλάβουμε τι συνέβη. Ήταν μία σπουδαία στιγμή επειδή έπειτα από 15 χρόνια πανηγυρίσαμε τον τίτλο της Ευρωλίγκας νικώντας δύο σπουδαίες ομάδες, την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Ήταν απίστευτη στιγμή".

Στη συνέχεια ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την Ευρωλίγκα του 2013:

"Ήμουν ενθουσιασμένος, χαρούμενος και περήφανος, επειδή πετύχαμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα αλλά και την χώρα μας. Δεν το ξεχνάς ποτέ αυτές τις αναμνήσεις".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε για τον Σλούκα:

"Είναι σπουδαίο όπλο για κάθε προπονητή να τον έχει (σ.σ τον Σλούκα) στην ομάδα του, επειδή έχει την ικανότητα να πασάρει την μπάλα και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και παράλληλα να σκοράρει. Θέλουμε από αυτόν να δείξει ηγετική ικανότητα, να εμφανίσει το ταλέντο του και την ίδια στιγμή να είναι μέλος της ατμόσφαιρας και της φιλοσοφίας που θέλουμε να χτίσουμε".

Εν συνεχεία ο Γιώργος Πρίντεζης χαρακτήρισε ως ηγέτη τον Κώστα Σλούκα. Αναλυτικά:

"Πιστεύω ότι ο Κώστας είναι ο ηγέτης της ομάδας και αξίζει να μπει στην κουβέντα για τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη λόγω του τρόπου που δουλεύει και της νοοτροπίας. Για αυτό είναι σημαντικό να ξέρουν όλοι πως αν έχεις σωστή νοοτροπία και δουλεύεις σκληρά θα πετύχεις".

Τέλος ο Σλούκας δήλωσε:

"Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους. Θέλω η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Για αυτό επέστρεψα. Επειδή ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μπει στις 8 καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια και θέλησα να δώσω αυτό που έλειπε για να μπει στα playoffs, επειδή αξίζει η ομάδα να βρίσκεται ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ομάδες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ