24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σλούκας, Ολυμπιακός και… Χάρισον περιμένουν τον… Ομπράντοβιτς

Η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί η καθοριστική στο πολυκαιρισμένο σίριαλ του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό να αισιοδοξεί ότι πλησιάζει η ώρα της επικύρωσης για την συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί.

Η απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μείνει στην Φενερμπαχτσέ είναι δεδομένα ένα εμπόδιο που υψώθηκε στον δρόμο, αλλά οι γνωρίζοντες εκτιμούν ότι αυτό δεν θα είναι αξεπέραστο. Μπορεί το 2015 η προσωπική επαφή με τον Σέρβο να ήταν αυτή που έπεισε τον Σλούκα να τον ακολουθήσει στην Πόλη, αλλά πλέον έχουν αλλάξει πολλά.

Στο μυαλό του διεθνή γκαρντ έχει ωριμάσει απόλυτα η σκέψη της επιστροφής στον Ολυμπιακό, που υπήρχε και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όχι με την ίδια αποφασιστικότητα. Ξέρει ότι πλέον θα πάρει την "μπαγκέτα" στα χέρια του, νιώθει ότι υπάρχει κάτι ανεκπλήρωτο σε αυτή την σχέση, έχει ήδη δεχτεί και αποδεχτεί την άκρως δελεαστική πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων για τριετές συμβόλαιο έναντι αποδοχών που θα ξεπεράσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ!

Το πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι με την Φενέρ έχει εγγυημένο συμβόλαιο και για του χρόνου. Οι δραστικές περικοπές που έχουν αποφασίσει οι Τούρκοι και λογικά θα ανοίξουν τον δρόμο της ελευθερίας σε όποιον δεν συμφωνήσει ήταν το αισιόδοξο κομμάτι, η παραμονή του Ομπράντοβιτς το κάνει λίγο πιο δύσκολο, αν και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δεν υπάρχει γυρισμός.

Οι "ερυθρόλευκοι" που έχουν ήδη αποκτήσει τον Τσαρλς Τζένκινς, όπως από καιρό και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, περιμένουν την οριστική εξέλιξη της υπόθεσης Σλούκα για να ολοκληρώσουν την επάνδρωση της περιφέρειάς του. Ο Ααρον Χάρισον (26, 1.98) ο οποίος έχει κάνει γεμάτες σεζόν  με την Γαλατασαράι ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο που έχει κατά νου ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους προαναφερόμενους παίκτες. Οι επαφές μαζί του είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν ακόμα και πριν την οριστική κατάληξη του Σλούκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ