27.6 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Σλούκας: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας»

Με χαμηλά το κεφάλι, αλλά και «δίψα» για διάκριση, αναχώρησε για το Ελσίνκι η Εθνική Ελλάδας Ανδρών εν όψει της έναρξης του Α’ Ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2017.

Ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας πριν από την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» για τη φινλανδική πρωτεύουσα, παραδέχθηκε πως δεν προτρέχουν, παρά θα προτιμήσουν φέτος να κοιτάξουν παιχνίδι το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια φεύγαμε με υψηλά όνειρα και προσδοκίες. Φέτος έχουμε κατεβάσει λίγο το κεφάλι, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι τον όμιλο αρχικά και από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε λίγη τύχη, ώστε να πάνε όλα καλά. Είναι η "επίσημη αγαπημένη μας", θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κάνουμε κάτι καλό».

Ρωτήθηκε και για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι εξήγησε: «Μέρα με τη μέρα γινόμασταν καλύτεροι και θεωρώ πως έχουμε ακόμα χρόνο για να βάλουμε κάποιες τελευταίες "πινελιές". Σίγουρα, η απουσία του Γιάννη είναι μεγάλο πρόβλημα και άλλαξε τα σχέδια της ομάδας, του προπονητή και όλων μας. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και χωρίς το Γιάννη, θα κάνει καλή πορεία και θα καταφέρει κάτι καλό. Ο Γιάννης είναι πολύ σημαντική μονάδα, αλλά η Εθνική είναι πάνω από όλα». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα άσχημα ποσοστά που είχαν στο τρίποντο, στα φιλικά. «Μπορεί να σουτάρουμε με το πόδι για να μπει και κανένα, δεν ξέρω», κατέληξε χαριτολογώντας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ