17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σκόραρε μόνο ο Καλογερίας

Στις έξι διαδοχικές ήττες έφθασε το Νόρφολκ Στέιτ, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του NCAA, καθώς έχασε και από το Σάουθερν Ιλινόις με 76-59 στο «Banterra Center».

Ο Στράτος Καλογερίας είχε 8π. με 0/1 βολές, 4/5 δίποντα και 0/2 τρίποντα και τέσσερα ριμπάουντ σε 29’, με τον Ντεβάντε Κάρτερ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11π. και τον Μάρκους Ντόμασκ με 18π. και δώδεκα ριμπάουντ να ξεχωρίζει από τους νικητές. Μόλις ένα λεπτό αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κλωνάρας στην ήττα του Καλιφόρνια με 76-64 από το Σαν Φρανσίσκο, στο «War Memorial at the Sobrato Center». Άποντος έμεινε και ο Γιώργος Χριστόπουλος, έχοντας τέσσερα ριμπάουντ κι ένα λάθος σε 4’, στην άνετη νίκη του πανεπιστημίου της Τούλσα με 72-39 απέναντι στο Άρκανσας Πάιν Μπλαφ, στο «Donald W. Reynolds Center».

Στη δεύτερη κατηγορία το Φλόριντα Τεκ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Παλμ Μπιτς Ατλάντικ, καθώς έχασε με 74-69, με τον Αντώνη Πεφάνη να μένει στο παρκέ για 8’, έχοντας 0/1 τρίποντα. Περιορισμένη παρουσία είχε και ο Φάνης Σταμούλης, που αγωνίστηκε για ένα λεπτό στην ήττα του Αντέλφι με 88-76 από το Λε Μόιν στο «CRS Gymnasium Garden City». Δεν είχαμε ελληνική παρουσία στην τρίτη κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ