17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σκόραραν Πεφάνης και Καζάκου

Δεν είχαμε ελληνική συμμετοχή στους αγώνες που έγιναν για την πρώτη κατηγορία του NCAA, ο Νίκος Καζάκου και ο Αντώνης Πεφάνης όμως έπαιξαν και σκόραραν κιόλας στη δεύτερη κατηγορία.

Ο πρώτος είχε 2π. και ένα ριμπάουντ σε 7’ στη νίκη του Σλίπερι Ροκ με 78-76 επί του Νοτρ Νταμ, με τον Ουίλ Ρόμπινσον Τζ. να ηγείται επιθετικά της ομάδας του με 25π., έχοντας και δεκαεφτά ριμπάουντ. Το Φλόριντα Τεκ, από την πλευρά του, έχασε με 92-75 από το Μπένεντικτ, με τον Αντώνη Πεφάνη να τελειώνει με 3π., ισάριθμα ριμπάουντ, μία ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, αλλά και τρία λάθη, σε 24’.

Στην πρώτη κατηγορία, εκτός αποστολής ήταν ο Φίλιππος Γκόγκος στη νίκη του Μαϊάμι με 74-60 επί του Φλόριντα Ατλάντικ στο «Watsco Center». Το ίδιο και ο Στράτος Καλογερίας, στη νίκη του Νόρφολκ Στέιτ με 93-53 επί του PSU Ουίλκς-Μπέρι στο «Echols Hall». Ούτε ο Τάσος Καματερός αγωνίστηκε στη Χονολουλού, εκεί όπου το Σάουθ Ντακότα κέρδισε με 72-62 το Πασίφικ. Το Μέριμακ επικράτησε με 71-61 του Νορθγουέστερν Στέιτ, αλλά οι Νίκος και Ρόμπερτ Χουγκάζ δεν έπαιξαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ