22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σκόραραν, αλλά έχασαν Πιλάβιος και Μαργέλης

Το Ολντ Ντομίνιον, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του NCAA, δεν τα κατάφερε απέναντι στο FIU, από το οποίο έχασε με 83-80 στο Νόρφολκ.

Ο Αλφρέδος Πιλάβιος αγωνίστηκε για οκτώ λεπτά κι είχε 2π. με 1/1 δίποντα, ένα ριμπάουντ και μία ασίστ, ενώ εκτός αποστολής ήταν και πάλι ο Δημήτρης Καραΐσκος. Ο Μαλίκ Κάρι με 18π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ από τους νικητές ο Ντίβον Άντριους είχε 17π. και ο Έρικ Λόβετ 21π.

Στη δεύτερη κατηγορία το Ντέλτα Στέιτ έχασε με 83-81 από το Αλαμπάμπα Χάντσβιλ, στο «Spragins Hall», με το Σάββα Γεωργιάδη να μένει άποντος σε 11’, είχε όμως τρία ριμπάουντ, αλλά κι ένα λάθος. Ο Κεσόν Στριτ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 30π. και «διπλός» με 20π. και δεκαεννέα ριμπάουντ ήταν ο Άιρεν Μπρουκς. Ο Μαλίκ Κουκ-Στρουπ με 24π. ηγήθηκε των «τσάρτζερς».

Μία ελληνική συμμετοχή είχαμε και στην τρίτη κατηγορία, με το Σίμπσον να γνωρίζει την ήττα με 98-53 από το Άντιλοπ Βάλεϊ. Ο Δημήτρης Μαργέλης σκόραρε 4π. με 4/4 βολές, 0/4 δίποντα και 0/1 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα λάθος σε 9π. Ο Ντίλαν Μπανκς με 9π., αλλά και έντεκα λάθη, ηγήθηκε επιθετικά των «γερακιών», ενώ από το UAV ο Ρόνι Ρουσό είχε 30π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ