23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σκόνταψε» στο Αβελίνο η Αρμάνι (vids)

Το 2018 έκλεισε με ήττα για την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, με την Αβελίνο μάλιστα να είναι η πρώτη που την αναγκάζει να φύγει με σκυμμένο κεφάλι, αν και δεν έχασε ουσιαστικά έδαφος, με τη Βενέτσια να ηττάται στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια.

Το σερί της Αρμάνι Μιλάνο, κάπου εδώ, έλαβε τέλος. Μετά από 12 ματς χωρίς ήττα, οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι είδαν την Αβελίνο να στέκεται ανώτερη στο παρκέ και να τους αναγκάζει στην πρώτη τους φετινή ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Με τον Κάλεμπ Γκριν στους 18 πόντους και τον άλλοτε «ερυθρόλευκο» Πάτρικ Γιανγκ να ξεχωρίζει χαμηλά, με 6 πόντους και 12 ριμπάουντ, οι γηπεδούχοι είχαν πάντοτε το προβάδισμα, έστω και με μικρή διαφορά, και μαζί τον έλεγχο, παίρνοντας δικαίως το αποτέλεσμα. Για την Αρμάνι, το double double 17 πόντων και 12 ριμπάουντ του Αρτούρας Γκουντάιτις δεν έφτανε.

Η Ρέτζιο Εμίλια, όμως, φρόντισε να κάνει... δώρο στους Λομβαρδούς, θριαμβεύοντας με 82-74 απέναντι στη Βενέτσια. Το 45-34 του ημιχρόνου ήταν οδηγός, αφού οι γηπεδούχοι κράτησαν την ψυχραιμία τους στην προσπάθεια ανατροπής των αντιπάλων τους, με τον Μπράιον Άλεν να έχει 17 πόντους. Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο BCL, ο Τζούλιαν Στόουν έφτασε τους 16 πόντους με 11 ριμπάουντ, ενώ ο Μάικ Μπράμος τελείωσε με 15 πόντους και 5/8 τρίποντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ