20.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σκόλα: «Το τέλος του δρόμου έρχεται για όλους» (vid)

Για την πορεία του στα γήπεδα μίλησε σε συνέντευξή του ο Αργεντίνος παίκτης της Βαρέζε, Λουίς Σκόλα. Ο 41χρονος φόργουορντ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της παράτασης, όμως δήλωσε πως το τέλος της καριέρας του μάλλον έχει έρθει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε Ιταλική εφημερίδα, ο Σκόλα ρωτήθηκε για το μέλλον του στο μπάσκετ, θεωρώντας πως μάλλον αυτό πλησιάζει στο τέλος του.

«Δεν νομίζω ότι θα παίξω τον επόμενο χρόνο. Πάντα αφήνω ένα παράθυρο ανοικτό, αλλά το τέλος του δρόμου έρχεται για όλους κάποια στιγμή, όπως και για εμένα» θα αναφέρει ο Αργεντινός.

Πάντως, το τέλος του δρόμου ως παίκτης μπορεί να έρθει μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, στους οποίους ο Σκόλα αναμένεται να βρεθεί για να βοηθήσει για μία τελευταία φορά την πατρίδα του, με την οποία πριν δύο χρόνια βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ίδιος πάντως, δεν έχει αποκλείσει το γεγονός πολύ γρήγορα να κάνει τη μετάβαση σε ένα άλλο πόστο και να μην μείνει ούτε μία σεζόν μακριά από το μπάσκετ.

«Πριν φύγω από την ομάδα, μίλησα με τους Μπουλγκερόνι και Κόντι. Μου έδωσαν την δυνατότητα να μείνω στον σύλλογο, κι από άλλο πόστο. Μου αρέσει αυτή η ιδέα, αλλά είναι κάτι που θα αποφασίσω μετά το τέλος της Ολυμπιάδας» προσθέτει.

Ο ίδιος πάντως, έδειξε ότι ακόμα και στα 41 του, μπορεί να κάνει... πλάκα στο γήπεδο, αν θέλει:

https://www.youtube.com/watch?v=i9ZVXvX2rGQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ