18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σκόλα: Το συγκινητικό “αντίο” (vid, pics)

Η Αυστραλία έκανε επίδειξη δύναμης, πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά αυτό που θα θυμούνται όλοι είναι όσα έγιναν στο 39'09'' του αγώνα. Όταν ο Σέρχιο Ερνάντεθ απέσυρε τον Λουίς Σκόλα από το παιχνίδι. Ο θρύλος της Αργεντινής δεν είπε το "αντίο" όπως θα ήθελε, με μια νίκη, με ένα μετάλλιο, αλλά αυτό δεν μειώνει ουδόλως τα όσα έκανε και πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στην Εθνική Αργεντινής. Και αυτό το ήξερε όποιος βρισκόταν στο γήπεδο.

  

Το παιχνίδι σταμάτησε, καθώς ακόμη και η ομάδα της Αυστραλίας σηκώθηκε όρθια και χειροκροτούσε τον 41χρονο Σκόλα στο "αντίο" του στην Εθνική Ομάδα.

Το χειροκρότημα δεν σταματούσε. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ άφησαν για λίγο λαπ τοπ και μικρόφωνα, χειροκρότησαν κι αυτοί, όπως και οι αθλήτριες της Εθνικής Αυστραλίας γυναικών που ήταν στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Όπως και πολλοί ακόμη νοερά ή όχι από το σπίτι τους, με την καρδιά τους για έναν πραγματικά μεγάλο που ήταν πάντα πιστός στην Εθνική Ομάδα της χώρας του και τα έδωσε όλα γι' αυτήν!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ