21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σκόλα: «Μετά το Τόκιο θα σκεφτώ την απόσυρσή μου»

Ο Λουίς Σκόλα δεν το βάζει κάτω και παρά την έντονη φημολογία για απόσυρση από τα παρκέ ξεκαθάρισε ότι οποιοδήποτε τέτοιο σενάριο θα το σκεφτεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Αργεντινός «θρύλος» του μπάσκετ παρά το 40ο έτος της ηλικίας του συνεχίζει ακάθεκτος και με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Βαρέζε έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρώτες επτά αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος είναι πρώτος σκόρερ με 23.9 πόντους κατά μέσο όρο.

Όμως ο κύριος στόχος του Λουίς Σκόλα είναι να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της εθνικής του σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό ραντεβού όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο και σε δηλώσεις του στο περιοδικό "Sportweek" δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πότε θα τελειώσει? Σε ένα χρόνο, μετά τους Ολυμπιακούς. Μόνο τότε θα αποφασίσω τι να κάνω. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με το μπάσκετ, αλλά όχι ως προπονητής.Έχω ήδη λάβει πολλές προτάσεις, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν εξίσου συναρπαστική με την ιδέα του παιχνιδιού» ήταν τα λόγια του Λουίς Σκόλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ