17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκόλα: «Δεν νιώθω Αργεντινός»

Ο Λουίς Σκόλα αγωνίζεται με πάθος σε κάθε αγώνα του με την Εθνική Αργεντινής, ωστόσο δήλωσε πως δεν νιώθει Αργεντινός.

Ο 40χρονος φόργουορντ, ο οποίος είναι βασικός στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας από το 1999 ενώ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο το 1995 ως Παίδας, παραδέχθηκε πως δεν αισθάνεται πως ανήκει κάπου συγκεκριμένα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν νιώθω Αργεντινός, γιατί δεν νιώθω ότι ανήκω κάπου ή νιώθω ότι είμαι παντού. Εξαρτάται πώς το βλέπεις. Νιώθω ξεριζωμένος από τις ρίζες μου».

Ο Λουίς Σκόλα γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, αλλά έχει να παίξει σε ομάδα της χώρας του από το 1998. Μετά την παρουσία του στην Ισπανία, το ΝΒΑ και την Κίνα βρίσκεται από πέρυσι το καλοκαίρι στην Ιταλία, για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο.

«Όταν είμαι σε ένα μέρος αρκετό καιρό είμαι ανήσυχος. Το γεγονός ότι μετακινούμαι συνέχεια είναι κανονικότητα για εμένα. Μου είναι δύσκολο να μείνω σε ένα μέρος. Το ψάχνω, γιατί θα κάνει καλό στην οικογένειά μου. Η σταθερότητα είναι συνώνυμο με τα πράγματα να πηγαίνουν καλά και να προχωράς μπροστά, αλλά επίσης είναι συνώνυμο με τη... συνήθεια», συμπλήρωσε ο Αργεντινός διεθνής, που αναδείχθηκε «χρυσός» Ολυμπιονίκης το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας κι έχει να επιδείξει ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο από το Πεκίνο το 2008 και δύο ασημένια μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα, το 2002 και το 2019.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ