19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Σκούπα» στην Πάνορμο η Φενέρ (vids)

Η Φενέρ ήταν απόλυτο αφεντικό στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Μπάνβιτ και με 84-73 έκανε το 3-0 στη σειρά, για να περάσει στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Στους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, η οποία ήταν νικήτρια και στο Game 3 με την Μπάνβιτ, επικρατώντας με 84-73 και «σκουπίζοντας» τη μεταξύ τους ημιτελική σειρά. Το πρώτο ημίχρονο των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν εκείνο που τους εξασφάλισε ουσιαστικά την άνετη πρόκριση, έχοντας τότε προβάδισμα 18 πόντων (30-48). Κι αυτό, γιατί μπορεί η γηπεδούχος ομάδας να επιχείρησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν την υπέρ τους κατάσταση.

Πέντε παίκτες των πρωταθλητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο τον Μπραντ Ουοναμέικερ που τελείωσε με 16 πόντους, 5/5 δίποντα και 6/6 βολές, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε οκτώ πόντους, με πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ. Κάπως έτσι, πήγε στράφι για την Μπάνβιτ το τρομερό ματς του Ντάμιαν Κούλιγκ, με 28 πόντους και 8/17 σουτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ