17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

“Σκούπα” η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Αστάνα

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά της Βαλτικής Λίγκας. Στη μία ελληνική μονομαχία των προημιτελικών των playoffs "σκούπισε" την Αστάνα, κάνοντας το 3-0 εκτός έδρας με το τελικό 73-91.

Ο Λάουρι με 20 πόντους και ο Κρούμπαλι με 15 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που είδε τον Λεωνίδα Κασελάκη να προσθέτει 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 34', ενώ δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη είδε στη θέση του πρώτου σκόρερ τον Νάντο Ντε Κολό με 18 πόντους, ενώ είχε ακόμη 8 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Φριντόν (14), Φρίλαντ (13), Κουλάγκιν (12) ακολούθησαν. Δεν αγωνίστηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

O Παπαθεοδώρου, προπονητής της Αστάνα, τόνισε: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Όπως ξέρετε οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικό... επίπεδο. Οι παίκτες μας προσπάθησαν όσο μπορούσαν περισσότερο και στους τρεις αγώνες και νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον τα κατάφεραν. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα γι' αυτή τη σεζόν. Κλείνει, έχοντας πετύχει όλους τους στόχους μας".

Ο Δημήτρης Ιτούδης στην... ελληνική συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα πρόσθεσε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το 3-0 σε αυτή τη σειρά. Ήρθαμε εδώ με τραυματισμούς και ελπίζω πως και ο τραυματισμός του Κουλάγκιν (σ.σ. χτύπησε στη διάρκεια της τρίτης αναμέτρησης) δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Συγχαρητήρια στην Αστάνα για μια καλή χρονιά και τους εύχομαι καλή τύχη στο μέλλον!"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ