25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκουρτόπουλος: «Κρίσιμο ματς»

Μονόδρομος είναι η νίκη για το Γ.Λ. Φάρο στον εντός έδρας αγώνα του με το Λαύριο, προκειμένου να μείνει μακριά από τα… προβλήματα του υποβιβασμού.

Οι Λαρισαίοι θα υποδεχθούν το Σάββατο (06/01, 16.30) τους «κυανοκίτρινους» για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον προπονητή τους Θανάση Σκουρτόπουλο να δίνει… σύνθημα νίκης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή στους παίκτες του: «Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι κρίσιμο για μας. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε είναι ευκαιρία για να μείνουμε μακριά από τα προβλήματα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα που έχει φέρει ως τώρα, τα οποία έφεραν το Λαύριο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει. Έχει περάσει από άλλες έδρες και γενικά είναι επικίνδυνη ομάδα».

Όσον αφορά στο τι θα πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι», για να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, συμπλήρωσε: «Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα έτσι ώστε αυτός να μην πάει σε γρήγορο τέμπο. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα αλλά και στα ριμπάουντ με καλές επιλογές στην επίθεση. Με τη βοήθεια και του κόσμου, τον οποίο περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξει για μία ακόμη φορά, πιστεύουμε πως θα πάρουμε άλλο ένα σημαντικό εντός έδρας αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ