21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκουρτόπουλος: “Θα κάνουμε δύο ακόμα αλλαγές”

Ήταν φανερό πως ο Φάρος δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος το ήξερε καλά αυτό. Δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, λοιπόν, αντίθετα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα ως τώρα και προανήγγειλε δύο ακόμα αλλαγές στο ρόστερ:

"Δεν έχω πολλά να πω. Το σκορ μιλά μόνο του. Δε θέλαμε, βέβεια, να παρουσιαστούμε έτσι. Δεν είχαμε σωστή προσέγγσιη. Ίσως φταίμε κι εμείς οι προπονητές, που δεν βάλαμε τους δύο Αμερικανούς, Ουέαρ και Ντρέιπερ, αλλά το είχαμε συζητήσει από πριν πως έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Γενικά πάντως έχουμε καλή παρουσία ως τώρα. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει μία νίκη παραπάνω, αλλά γενικά είμαστε καλά. Και περιμένουμε να συνεχίσουμε καλύτερα, καθώς θα επιστρέψει ο Ουέαρ και θα μπει και ο νέος μας ξένος, ο Κίλι. Μετα τα μέσα Ιανουαρίου θα κάνουμε δύο ακόμα αλλαγές. 

Για όσους δεν ξέρουν, το συμβόλαιο του Γκαλογουέι έληξε και ο Ντρέιπερ δεν θα συνεχίσει. Το συζητήσαμε μαζί του και και προχωράμε σε αλλαγή. Αυτά τα δύο κενά θα αναπληρωθούν στον δεύτερο γύρο, οπότε έχουμε δικαίωμα. Γίνεται καλή δουλειά, χρειαζόμαστε λίγη βελτίωση στην οργάνωση και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η σωτηρία".

Κι επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε μια καλή κουβέντα να πει για την ΑΕΚ και για τον Ντράγκαν Σάκοτα, με τους οποίους πανηγύρισε το πρωτάθλημα το 2002. Είχε δε και μια ευχή να κάνει: "Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και στον Ντράγκαν Σάκοτα. Ξέρετε ότι μας συνδέουν πολλά. Η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αλλά έχουν μια ευκαιρία στον τελικό του Κυπέλλου. Τους εύχομαι ολόψυχα να το κατακτήσουν και να κλείσουν τη χρονιά με τον τρόπο που επιθυμούν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ