27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σκουρτόπουλος: “Η εικόνα μας είναι αποθαρρυντική”

Μέσα σε βαρύ κλίμα έγιναν οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου και του Γιώργου Διαμαντάκου αμέσως μετά την ήττα από τη Δόξα. Οι φίλοι του Απόλλωνα που είχαν ταξιδέψει στη Λευκάδα αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον προπονητή μετά τη λήξη του αγώνα, μάλιστα ο τελευταίος αποχώρησε από το παρκέ προς τα αποδυτήρια με συνοδεία αστυνομικών.

"Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα γενικά και από τον κόσμο και από όλους, αλλά αυτά έτσι είναι. Και αυτό είναι και καλό που ο κόσμος υπάρχει και στέκεται δίπλα στην ομάδα", είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τη Δόξα εξαίροντας την αξιοπρέπειά της, προσπάθησε να εξηγήσει πώς ο Απόλλων έχασε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι:

"Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που λέμε της χρονιάς. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, όπως και στα άλλα δύο εκτός έδρας με τον Προμηθέα και με τον Κόροιβο, φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε. Χάνουμε στις λεπτομέρειες, χάνουμε εύκολα ριμπάουντ. Σήμερα δύο επιθετικά ριμπάουντ ήταν πάρα πολύ καθοριστικά. Ακόμη και αν ήμασταν αρνητικοί στα ριμπάουντ, αν είχαμε καταφέρει να είχαμε πάρει 2-3 αμυντικά ριμπάουντ προς το τέλος θα είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι ότι οδηγήσαμε τη Λευκάδα σε πολλά λάθη, όμως δεν κερδίσαμε τίποτα από αυτά και χάσαμε πολλές βολές και έτσι το ένα έφερε το άλλο".

Όσον αφορά το μέλλον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν βέβαιος για το ποιους πρέπει να κυνηγήσει ο Απόλλων για να σωθεί, αλλά δεν φάνηκε και πολύ αισιόδοξος: 

"Είναι ξεκάθαρο ότι με την Κύμη και τον Κόροιβο θα παλέψουμε. Το θέμα είναι πως εμείς δείχνουμε να μην μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Εντάξει μέσα στο γήπεδό μας εύκολα ή δύσκολα τα δύο παιχνίδια θα κάνουμε τις δύο νίκες. Αλλά η εικόνα που έχουμε στα εκτός έδρας, στο δεύτερο γύρο που είμαι εγώ στην ομάδα είναι κάπως αποθαρρυντική. Δηλαδή, στον Προμηθέα δεν κάναμε επαναφορά, χάσαμε το παιχνίδι. Μιλάμε για πολύ κρίσιμη φάση.

Στον Κόροιβο, είχαμε δύο δυνατότητες με σουτ, καθαρά τρίποντα, αστοχήσαμε και στα δύο. Σήμερα, πάλι στις τελευταίες επιλογές, ακόμα και στο τελευταίο ταιμ άουτ, άλλα είπαμε, άλλο βγήκε. Έτσι δεν γίνεται. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές από όλες τις πλευρές, αλλά καλό είναι να υπάρχει και το αποτέλεσμα και αυτή την στιγμή το αποτέλεσμα είναι δύσκολο για την ομάδα μας. Πιστεύω ότι θα το παλέψουμε με τα όπλα που έχουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε την σωτηρία έστω και την τελευταία στιγμή". 

Διαμαντάκος: "Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη"

Ο Γιώργος Διαμαντάκος απο τη μεριά του υποστήριξε: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Λευκάδα για τη νίκη της, που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερε και πήρε αν και δεν έχει σημασία αυτή, αλλά παρόλο αυτά παρουσιάστηκε με παραπάνω κίνητρο από εμάς. Φάνηκε να το θέλει περισσότερο από εμάς, αν και δεν κυνηγούσε κάτι και εμείς παρόλο αυτά δεν σταματήσαμε να κυνηγάμε το παιχνίδι. Σαράντα λεπτά παλεύαμε, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Τώρα για μας η συνέχεια είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και από τι φαίνεται μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα πάει αν θα μείνουμε η όχι στην Α1".

Σε ερώτηση για τοέαν υπήρχε άγχος, απάντησε: "Δεν είναι μόνο σήμερα. Είναι το άγχος το τελευταίο καιρό είναι αρκετά μεγάλο. Γιατί έχει πέσει τεράστια πίεση σε εμάς κυρίως από τον κόσμο μας. Παρόλο αυτά παλεύουμε να το κρύβουμε και να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ