23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

“Σκοτωμός” και… εκλογές στον ΕΣΑΚΕ

Η ομοψυχία αποδείχτηκε όνειρο απατηλό και στις κρίσιμες ώρες του ΕΣΑΚΕ, που την ερχόμενη Δευτέρα 13/3 συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση για να οριστεί η ημερομηνία των εκλογών.

Με στιγμές μεγάλης έντασης, φυσικά με  πρωταγωνιστές τους "αιώνιους", διεξήχθη η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση και καθώς δεν υπήρξε ομοφωνία, όπως προβλέπει το καταστατικό, για την ανάθεση της μεταβατικής προεδρίας στον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, οι εκλογές ήταν μονόδρομος. Ο κύριος εκφραστής αντιρρήσεων ήταν ο Αρης, με τον εκπρόσωπό του Γιώργο Σφυρή να λέει ότι δεν υπήρχε τέτοια εξουσιοδότηση και έπρεπε να ερωτηθεί πρώτα ο Νίκος Λάσκαρης που είναι στην Γαλλία για τον σημερινό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε από σύσσωμη την διοικητική του ηγεσία, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γώργο Σκινδήλια, ζήτησε τροποποίηση καταστατικού με αφαίρεση του όρου για 5ετή θητεία σε ΔΣ ΚΑΕ όποιου επιθυμεί να γίνει πρόεδρος. Αυτό δεν έγινε δεκτό και έτσι δεν συναίνεσε και αυτός στη μεταβατική λύση που έτσι κι αλλιώς είχε... ναυαγήσει...

Η πλειοψηφία των ΚΑΕ συμφωνούσε με την μεταβατική προεδρία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, υπό την προϋπόθεση ότι θα τελούσε πλήρη χρέη προέδρου, δηλαδή θα έβαζε μπρος τη διαπραγμάτευση για τα τηελοπτικά που είναι το φλέγον θέμα. 

Τα... ντεσού φυσικά δεν έλειψαν με διαρκείς "μπηχτές" των εκπροσώπων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με τους τόνους να ανεβαίνουν κάποιες στιγμές, αλλά εν τέλει να μην εκτραχύνεται η κατάσταση και όλοι να αναμένουν πλέον τους... στρατηγικούς σχεδιασμούς, τις υποψηφιότητες και τους συσχετισμούς που θα δημιουργηθούν.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ