19.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Σκορ και θέαμα από την Μπαρτσελόνα (vids, pics)

Χρειάστηκε ένα πραγματικά εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο η Μπαρτσελόνα για να ξεφύγει και να φτάσει τελικά σε μια εύκολη νίκη στην ACB. Με ένα επιμέρους 34-7 στο διάστημα αυτό, οι Καταλανοί δημιούργησαν μια διαφορά που τον βοήθησε να φτάσουν και στη νίκη με το τελικό 104-71 επί της Γκιπουζκόα εκτός έδρας.

Ο παίκτης που έκανε όχι ένα, αλλά πολύ περισσότερα βήματα μπροστά ήταν ο Άνταμ Χάνγκα. Ο Ούγγρος ταλαιπωρήθηκε πολύ με τραυματισμούς από τότε που άφησε την Μπασκόνια για την Βαρκελώνη, αλλά απόψε ήταν από τους κορυφαίους, χαρίζοντας και θεαματικά καρφώματα που ήταν πάντα η... σπεσιαλιτέ του. Ο Χάνγκα άφησε το παιχνίδι με 16 πόντους και τον ακολούθησαν ο Ερτέλ με 14, ο Σίνγκλετον με 11 και ο Πάνγκος με 10. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Σβέτισλαν Πέσιτς είδε τους παίκτες του να μετράνε 13/23 τρίποντα! Κοινώς 56% από τα 6μ75. Κι όλα αυτά με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 47-48. Η Μπαρτσελόνα με τη νίκη αυτή παραμένει πρώτη στη βαθμολογία της Liga Endesa με ρεκόρ 11-3.

ACB Photo / S. García

Εκτός έδρας νίκη πήρε η Σαν Πάμπλο Μπούργος, καθώς επικράτησε 89-80 της Φουενλαμπράδα. Φιτιπάλντο και Τσάντσαρ σημείωσαν από 14 πόντους για τους νικητές, ο Χούσκιτς πρόσθεσε 12, ενώ σημαντική βοήθεια έδωσαν οι νεοφερμένοι Μπενίτε και Λίμα με 8 και 7 πόντους αντίστοιχα. Ο Κρουθ με 19 , ο Εγένγκα με 16 και ο Ρούπνικ με 14 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων.

ACB Photo / E. Cobos



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ