20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκορδίλης κι επίσημα για το Περιστέρι

Η ανατροπή προαναγγέλθηκε το πρωί από το basketa.gr και πήρε σάρκα και οστά πριν από λίγο με το Περιστέρι να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γάιου Σκορδίλη για μία ακόμη σεζόν.

 


Ο Κερκυραίος έχει ήδη μία τριετία στο Περιστέρι και στη σεζόν που πέρασε είχε μέσους όρους 4,4 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 0,4 κοψίματα σε 11:25 στο Πρωτάθλημα ενώ στο BCL προσέφερε στην ομάδα του 4 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ.

 


Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γάϊου Σκορδίλη, για άλλο έναν χρόνο.

 

Ο 33χρονος σέντερ θα ενισχύσει και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 την φρόντ λάϊν των «κυανοκιτρίνων», αποτελώντας ένα από τα «όπλα» στα χέρια του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπανικολόπουλου, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League.

 

«Χαίρομαι που έμεινα για άλλη μια χρονιά στην ομάδα και θα αποτελώ μέλος της σοβαρής προσπάθειας που γίνεται στο Περιστέρι τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Γάϊος Σκορδίλης για την παραμονή του και συνέχισε:

 

«Η ομάδα δημιουργεί ένα δυνατό σύνολο, που θα αποτελείται από καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες». Όσο για τους στόχους του Περιστερίου winmasters, εξήγησε:

 

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε μια πορεία όπως η περσινή που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και στην Ευρώπη και το Basketball Champions League αν μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχουν έρθει πανίσχυρες ομάδες στην διοργάνωση και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όμως, εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε κόντρα σε ποιοτικές ομάδες τους στόχους μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ